Lämmönvaihdin korokekartiolla 80 l Parra-pataan

20192810
Tämä lämmönvaihdin soveltuu 80 l Parra-pataan varaosana. Tuote sisältää korokekartion, mutta ei varolaitteita (varoventtiili, takaiskuventtiili, lämpötilansäädin ja lämpömittari). Asennus kannattaa teettää LVI-alan ammattilaisella.
668,00 €
668,00 €

Toimitus:

Lähetämme tilaamasi tuotteet 1-5 työpäivän kuluessa tilauksenteon jälkeen. Jos toimitusaika jollekin tilaamallesi tuotteelle on yli 5 päivää, olemme sinuun yhteydessä. 
Nouto tehtaalta 0 €, noudot ma-pe klo 8-14 välisenä aikana. Odota tilausvahvistusta ennen noutoa. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.
Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai rannikolla/saaristossa.

 

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Kysy tuotteesta

Lämmönvaihdin laitetaan Parra -padan vesitilaan. Lämmönvaihtimen putkisto kiertää padan ulkolaitoja, joten pataa voi käyttää muuten normaalisti. Padan kuuma vesi lämmittää lämmönvaihtimessa kiertävän kylmän veden.
Lämmönvaihtimeen on saatavilla sekoitusventtiili, jonka ansiosta vesi saadaan ulos halutun lämpöisenä (35–60°C).
Lämmönvaihtimen vettä voi käyttää esimerkiksi suihkussa, käsienpesualtaassa tai tiskialtaassa. Siitä saa kätevästi lämpimän veden myös esimerkiksi painepesuriin, jossa ei ole vedenlämmitintä.
Lämmönvaihdin vaatii paineveden, kuten vesijohtoveden, kaivoveden tai pumpusta tulevan järviveden. Se on edullinen vaihtoehto kuumavesivaraajaan verrattuna.
Lämmönvaihdin korokekartiolla toimitetaan asennusvalmiina. Asennus kannattaa teettää LVI-alan amamttilaisella.
Lisävarusteena on saatavilla lämmönvaihdin varolaiteryhmällä (tähän linkki varolaiteryhmään)ja liitäntäsarjalla (tähän linkki liitäntäsarjaan).Vaihdin on helppo lisätä Parra-pataan tai Teuva-keittimeen myös jälkikäteen.

  • Halkaisija 500 mm
  • Korkeus 380 mm
  • Paino 5,4 kg
  • Materiaali kupari + messinkiliittimet
  • Kupariputken ulkohalkaisija 12,7 mm ja sisähalkaisija 11,9 mm

Lämmönvaihdin korokekartiolla 80 l Parra-pataan

668,00 €