Lämmönvaihdin korokekartiolla 80 l Parra-pataan

20192810
Parra-lämmönvaihdin tuo mukavuutta ja turvallisuutta mökille, sillä sen ansiosta pesu- ja tiskivesiä ei tarvitse sekoittaa käsin. Lämmönvaihtimesta saat valmiiksi sekoitetun veden, jossa ei voi polttaa itseään. Vettä voi käyttää esimerkiksi suihkuvetenä tai tiskivetenä.
0,00 €
Ei tällä hetkellä saatavilla.

Toimitus:

Varastossa olevat tuotteet toimitetaan saman työpäivän aikana, mikäli tilaus on tehty klo 12 mennessä. Muussa tapauksessa toimitus seuraavina arkipäivinä varastotilanteen mukaan.
Nouto tehtaalta 0 €, noudot 8-14 välisenä aikana. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.
Toimituskulut tilauksen painon mukaan alkaen 10-70 €.
Pidätämme oikeuden toimituskulu muutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai saaristossa.

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Kysy tuotteesta

Lämmönvaihdin laitetaan Parra -padan vesitilaan. Lämmönvaihtimen putkisto kiertää padan ulkolaitoja, joten pataa voi käyttää muuten normaalisti. Padan kuuma vesi lämmittää lämmönvaihtimessa kiertävän kylmän veden.
Lämmönvaihtimeen on saatavilla sekoitusventtiili, jonka ansiosta vesi saadaan ulos halutun lämpöisenä (35–60°C).
Lämmönvaihtimen vettä voi käyttää esimerkiksi suihkussa, käsienpesualtaassa tai tiskialtaassa. Siitä saa kätevästi lämpimän veden myös esimerkiksi painepesuriin, jossa ei ole vedenlämmitintä.
Lämmönvaihdin vaatii paineveden, kuten vesijohtoveden, kaivoveden tai pumpusta tulevan järviveden. Se on edullinen vaihtoehto kuumavesivaraajaan verrattuna.
Lämmönvaihdin korokekartiolla toimitetaan asennusvalmiina.
Lisävarusteena on saatavilla liitäntäsarja.

  • Halkaisija 500 mm.
  • Korkeus 380 mm.
  • Paino 5,4 kg.
  • Materiaali kupari + messinkiliittimet.
Ei tällä hetkellä saatavilla.