Parra-pata 80S ulkokäyttöön

Katso koodi
Parra-pata ulkokäyttöön sisältää Parra-padan kulmalähdöllä sekä eristämättömät savuputket. Ulkokäyttöön Parra-pata soveltuu erinomaisesti, koska sen kokonaan ruostumaton rakenne kestää vaativiakin olosuhteita. Toimitukseen sisältyy pata, padan kansi, 90 asteen kulmaputki, savupiipun jatko-osa sekä kipinähattu. Parra-padalla lämmität nopeasti ison määrän vettä pienellä puumäärällä tilavan tulipesän avulla. Parra-pata on turvallinen, sillä sen ulkokuori ei ole polttava. Parra-pata on kevyt kuljettaa minne tahansa, vaikka saareen. Tuote on pitkäikäinen. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Toimitus:

Lähetämme tilaamasi tuotteet 1-5 työpäivän kuluessa tilauksenteon jälkeen. Jos toimitusaika jollekin tilaamallesi tuotteelle on yli 5 päivää, olemme sinuun yhteydessä. 
Nouto tehtaalta 0 €, noudot ma-pe klo 8-14 välisenä aikana. Odota tilausvahvistusta ennen noutoa. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.
Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai rannikolla/saaristossa.

 

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Liitteet
Kysy tuotteesta

Parra-padassa on täysin ruostumaton rakenne, mikä tekee tuotteesta pitkäikäisen. Padassa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tulipesä, jonka rakenteessa on hyödynnetty samaa tekniikkaa kuin Puolustusvoimille valmistamissamme kenttäkeittiöissä.

Pata on helppo asentaa suoraan jalustan avulla. Jalusta korottaa pataa 8-10 cm, säätöjalkojen säätövara n. 20 mm. Jalusta toimitetaan lisävarusteena.

Lämpöä eristävän rakenteen ansiosta padan ulkopinta ei ole polttava. Tulipesän ja ilmakanavien ansiosta palaminen on puunkäytöltään tehokasta. Tulipesä on tilava ja helppo täyttää. Tulipesän tulilevyt ovat ruostumatonta tulenkestävää terästä.

Parra-padassa vesi pysyy pitkään lämpimänä.

Tuote on pitkäikäinen, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Toimitussisältö

Parra-pata sisältäen kannen
savuputken kulmalähtö 90°
savupiipun jatko-osa
kipinähattu

Suoja-etäisyydet

Suojaetäisyys on sivulle ja taakse palava-aineisiin materiaaleihin 150 mm ja ylös kattoon 1000 mm. Vähimmäisetäisyys (ilmarako) palamattomiin seiniin, minimimitta 100 mm.
Mikäli pata asennetaan puulattialle, suosittelemme käyttämään Parra-padalle suunniteltua säätöjaloin varustettua jalustaa (valinnainen lisävaruste). Vaihtoehtoisesti voit käyttää padan alla betonilaattaa tms.
Padan tulipesän edessä suojattava alue ulotetaan vähintään 100 mm luukun molemmille sivuille sekä vähintään 400 mm sen eteen. Tarpeen tullen voit kysyä paikalliselta paloviranomaiselta neuvoa.

 • Paino 40 kg ilman jalustaa
 • Parra-padan halkaisija 635 mm
 • Parra-padan korkeus 745 mm
 • Sisäpadan tilavuus 80 litraa
 • Hormilähdön halkaisija 139 mm
 • Suoran hormilähdön etäisyys 535 mm lattiapinnasta keskelle lähtöä.
  90° kulmalähtöä käytettäessä putki lähtee 745 mm korkeudelta lattiapinnasta.
 • Voidaan käyttää myös ulkona, pakkaskelillä huomioitava sisäpadan tyhjennys vedestä jäätymisen estämiseksi. Pataa ei saa lämmittää tyhjänä! Suositeltava vesimäärä on vähintään 15 l.
 • Kokonaiskorkeus lattiapinnasta kipinähatun yläreunaan: 1,87 m (sisältäen Parra-pata 80S 90° kulmalähdöllä, savupiipun jatko-osa ja kipinähattu)
 • 80 litran Parra-padan tulipesän koko on 260 x 390 x 180 mm (leveys x pituus x korkeus).

Parra-pata 80S ulkokäyttöön

Tällä hetkellä ei ole hintaa