Parra-pata 80S ulkokäyttöön

Katso koodi
Parra-padan voit asentaa vaikka ulos, koska sen ruostumaton rakenne kestää vaativiakin olosuhteita. Toimitukseen sisältyy pata, padan kansi, savupiipun jatko-osa sekä kipinähattu. Parra-padalla lämmität nopeasti ison määrän vettä pienellä puumäärällä. Pata on turvallinen, sillä sen ulkokuori ei ole polttava. Pata on kevyt kuljettaa vaikka saareen. Tuote on pitkäikäinen. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa 100 %:sti. Toimitukset alkaen 29.5.2020

Toimitus:

Varastossa olevat tuotteet toimitetaan saman työpäivän aikana, mikäli tilaus on tehty klo 12 mennessä. Muussa tapauksessa toimitus seuraavina arkipäivinä varastotilanteen mukaan.
Nouto tehtaalta 0 €, noudot 8-14 välisenä aikana. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.
Toimituskulut tilauksen painon mukaan alkaen 10-70 €.
Pidätämme oikeuden toimituskulu muutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai saaristossa.

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Liitteet
Kysy tuotteesta

Parra-padassa on täysin ruostumaton rakenne, mikä tekee tuotteesta pitkäikäisen. Padassa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tulipesä, jonka rakenteessa on hyödynnetty samaa tekniikkaa kuin Puolustusvoimille valmistamissamme kenttäkeittiöissä.

Parra-padan voit asentaa vaikka ulos, koska sen rakenne kestää vaativiakin olosuhteita. Pata on helppo asentaa suoraan jalustan avulla.

Lämpöä eristävän rakenteen ansiosta padan ulkopinta ei ole polttava. Tulipesän ja ilmakanavien ansiosta palaminen on puunkäytöltään tehokasta. Tulipesä on tilava ja helppo täyttää. Tulipesän tulilevyt ovat ruostumatonta tulenkestävää terästä.

Parra-padassa vesi pysyy pitkään lämpimänä: vielä vuorokaudenkin kuluttua tulen sammumisesta vesi on lähes 50-asteista.

Padan lisävarusteena on saatavana jalusta.

Tuote on pitkäikäinen, suunniteltu ja valmistettu Suomessa 100 %:sti.

  • Paino 40 kg ilman jalustaa
  • Halkaisija 635 mm
  • Korkeus 745 mm
  • Padan tilavuus 80 l
  • Hormilähdön halkaisija 139 mm
  • Hormilähdön etäisyys 535 mm lattiapinnasta
  • Voidaan käyttää myös ulkona, pakkaskelillä huomioitava sisäpadan tyhjennys vedestä jäätymisen vuoksi

Parra-pata 80S ulkokäyttöön

Tällä hetkellä ei ole hintaa