Parra-pata 80S

Parra-padalla lämmität nopeasti ison määrän vettä pienellä puumäärällä. Parra-pata on markkinoiden kevyin tuote kokoluokassaan. Pata on kevyt kuljettaa vaikka saareen. Pata on turvallinen, sillä sen ulkokuori ei ole polttava. Parra-padan voit asentaa myös ulos, koska sen ruostumaton rakenne kestää vaativiakin olosuhteita. Tuote on pitkäikäinen. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu 100-prosenttisesti Suomessa. Toimitukseen sisältyy pata sekä padan kansi.

Toimitus:

Varastossa olevat tuotteet lähetetään saman päivän aikana, mikäli tilaus on tehty klo 11 mennessä. Muutoin lähetys seuraavina arkipäivinä varastotilanteen mukaan.
Nouto tehtaalta 0 €, noudot ma-pe klo 8-14 välisenä aikana. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.
Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai saaristossa.

 

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Liitteet
Kysy tuotteesta

Parra-padassa on täysin ruostumaton rakenne, mikä tekee tuotteesta pitkäikäisen.

Tulipesä

Parra-padassa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tulipesä, jonka rakenteessa on hyödynnetty samaa tekniikkaa kuin Puolustusvoimille valmistamissamme kenttäkeittiöissä. Tarpeen vaatiessa tulipesän pystyy vaihtamaan uuteen, jolloin tuotteen elinkaari jatkuu edelleen.

Yleistä Parra-padasta

Parra-padan voit asentaa myös ulos, koska sen rakenne kestää vaativiakin olosuhteita. Pata on helppo asentaa suoraan jalustan avulla. Parra-padan jalusta korottaa pataa 8-10 cm, säätöjalkojen säätövara n. 20 mm.

Lämpöä eristävän rakenteen ansiosta padan ulkopinta ei ole polttava. Tulipesän ja ilmakanavien ansiosta palaminen on puunkäytöltään tehokasta. Tulipesä on tilava ja helppo täyttää. Tulipesän tulilevyt ovat ruostumatonta tulenkestävää terästä.

Parra-padassa vesi pysyy pitkään lämpimänä: vielä vuorokaudenkin kuluttua tulen sammumisesta vesi on lähes 50-asteista(huonelämpötilassa 18°C).

Padan lisävarusteena on saatavana jalusta sekä lämmönvaihdin varusteineen. Voit käyttää myös 30 litran vedenlämmitintä liittämällä sen kulmalähdöllä varustettuun savulähtöön, jolloin saat helposti savukaasujen avulla hukkalämmöstä lämmintä vettä. Vedenlämmittimessä olevan hanan avulla saat annosteltua helposti tarvittavan määrän lämmintä vettä esimerkiksi sankoon.

Tuote on pitkäikäinen, suunniteltu ja valmistettu 100-prosenttisesti Suomessa.

Suoja-etäisyydet

Suojaetäisyys on sivulle ja taakse palava-aineisiin materiaaleihin 150 mm ja ylös kattoon 1000 mm. Vähimmäisetäisyys (ilmarako) palamattomiin seiniin, minimimitta 100 mm.
Mikäli pata asennetaan puulattialle, suosittelemme käyttämään vakiovarusteena padan mukana tulevaa Parra-padalle suunniteltua säätöjaloin varustettua jalustaa.

Parra-padan jalusta suojaa lattiarakenteiden vesieristeitä sekä lattialämmityskaapeleita -tai putkia. Vaihtoehtoisesti voit käyttää padan alla betonilaattaa, jonka vahvuus tulee olla vähintään 60 mm suojataksesi vesieristeitä tai lattialämmityskaapeleita -tai putkia.

Padan tulipesän edessä suojattava alue ulotetaan vähintään 100 mm luukun molemmille sivuille sekä vähintään 400 mm sen eteen. Tarpeen tullen voit kysyä paikalliselta paloviranomaiselta neuvoa.

  • Paino 40 kg
  • Halkaisija 635 mm
  • Korkeus 745 mm
  • Padan tilavuus 80 l
  • Hormilähdön halkaisija 139 mm
  • Hormilähdön etäisyys 535 mm lattiapinnasta
  • Voidaan käyttää myös ulkona, pakkaskelillä huomioitava sisäpadan tyhjennys vedestä jäätymisen estämiseksi. Pataa ei saa lämmittää tyhjänä! Suositeltava vesimäärä on vähintään 15 l.

Parra-pata 80S

545,00 €