Vedenlämmitin 30 l, piippumalli kromiteräs

10190300
Parra-vedenlämmitin on perinteinen savuhormiputkeen asennettava vesisäiliö, jossa vesi lämpiää savukaasujen hukkalämmöllä. Kiukaasta tulevat savukaasut kuumentavat pesuveden nopeasti ja taloudellisesti. 30 l vedenlämmitin on tarkoitettu Parra 14, Q20, 21 ja 28 -kiukaisiin, mutta se voidaan asentaa myös Parra-pataan, Teuva-keittimeen ja FC75-kenttäkeittimeen, kun käytetään kulmalähtöä. Vedenlämmittimen sisäputken halkaisija on 143 mm - huomioithan tämän, mikäli asennat vedenlämmittimen jonkun muun kuin Parra-kiukaan päälle.
302,00 €
302,00 €

Toimitus:

Lähetämme tilaamasi tuotteet 1-5 työpäivän kuluessa tilauksenteon jälkeen. Jos toimitusaika jollekin tilaamallesi tuotteelle on yli 5 päivää, olemme sinuun yhteydessä. 
Nouto tehtaalta 0 €, noudot ma-pe klo 8-14 välisenä aikana. Odota tilausvahvistusta ennen noutoa. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.
Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai rannikolla/saaristossa.

 

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Kysy tuotteesta

Vedenlämmitin asennetaan kiukaan päällä olevan savukanavalähdön päälle. Se voidaan kääntää haluttuun suuntaan parhaan käyttömukavuuden saavuttamiseksi.
Vedenlämmitin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Se on varustettu palloventtiilihanalla sekä täyttöaukon kannella. Kiukaan savukaasut kulkevat lämmittimen läpi.
Suuren lämmönsiirtopinnan ansiosta vesi lämpenee nopeasti.

Vedenlämmitintä käytettäessä sen tulee olla täytettynä vedellä vähintään puoleen väliin. Tyhjänä kuumentaminen saattaa vaurioittaa vedenlämmitintä. Talviolosuhteissa vedenlämmitin on käytön jälkeen tyhjennettävä jäätymisvaurioiden välttämiseksi.

  • Tilavuus 30 litraa
  • Leveys 550 mm
  • Syvyys 240 mm
  • Korkeus 610 mm
  • Paino 6,5 kg
  • Sisäputken halkaisija 143 mm
  • Vesisäiliön materiaali: Ruostumaton teräs

Vedenlämmitin 30 l, piippumalli kromiteräs

302,00 €