Vedenlämmitin 30 l, piippumalli kromiteräs

10190300
Parra-vedenlämmitin on perinteinen savuhormiputkeen asennettava vesisäiliö, jossa vesi lämpiää savukaasujen hukkalämmöllä. Kiukaasta tulevat savukaasut kuumentavat pesuveden nopeasti ja taloudellisesti. Vedenlämmitin voidaan asentaa myös Parra-pataan,Teuva-keittimeen ja FC75-kenttäkeittimeen, kun käytetään kulmalähtöä.
227,00 €
227,00 €

Toimitus:

Varastossa olevat tuotteet toimitetaan saman työpäivän aikana, mikäli tilaus on tehty klo 12 mennessä. Muussa tapauksessa toimitus seuraavina arkipäivinä varastotilanteen mukaan.
Nouto tehtaalta 0 €, noudot 8-14 välisenä aikana. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.
Toimituskulut tilauksen painon mukaan 10-90 €.
Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai saaristossa.
Kaukokiidon toimituksia pystyt seuraamaan antamalla rahtikirjanumeron tästä.
Kaukokiidon toimitusaikatauluja postinumeroittain pystyt tarkistamaan tästä.

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Kysy tuotteesta

Vedenlämmitin asennetaan kiukaan päällä olevan savukanava-aukon päälle. Se voidaan kääntää haluttuun suuntaan parhaan käyttömukavuuden saavuttamiseksi.
Vedenlämmitin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Se on varustettu palloventtiilihanalla sekä täyttöaukon kannella. Kiukaan savukaasut kulkevat lämmittimen läpi.
Suuren lämmönsiirtopinnan ansiosta vesi lämpenee nopeasti.

Vedenlämmitintä käytettäessä tulee sen olla täytettynä vedellä vähintään puoleen väliin. Vedenlämmittimen ollessa tyhjänä, sitä ei saa lämmittää. Talviolosuhteissa tulee vedenlämmitin tyhjentää vedestä jäätymisen vuoksi, mikäli käytettävä tila ei ole lämpöeristetty.

  • Tilavuus 30 litraa
  • Leveys 550 mm
  • Syvyys 240 mm
  • Korkeus 610 mm
  • Paino 6,5 kg
  • Vesisäiliön materiaali: Ruostumaton teräs

Vedenlämmitin 30 l, piippumalli kromiteräs

227,00 €