Lämmönvaihdinpaketti letkuilla 80 l Parra-pataan

20192816
Lämmönvaihdinpaketti letkuilla 80 l Parra-pataan. Parra-lämmönvaihdin tuo mukavuutta ja turvallisuutta mökille, sillä sen ansiosta pesu- ja tiskivesiä ei tarvitse sekoittaa käsin. Tarvitset sitä varten paineveden tai pumpun. Lämmönvaihtimesta saat valmiiksi sekoitetun veden, jolla ei voi polttaa itseään. Vettä voi käyttää esim. suihku- ja tiskivetenä. Paketti sisältää lämmönvaihtimen korokekartiolla, teräspunotut kudosletkut sekä varolaitteet. Varolaitteisiin sisältyy varoventtiili, takaiskuventtiili, lämpötilansäädin sekä lämpömittari veden lämpötilan tarkistamiseen. Asennus kannattaa teettää LVI-alan ammattilaisella.
889,00 €
889,00 €

Toimitus:

Lähetämme tilaamasi tuotteet 1-5 työpäivän kuluessa tilauksenteon jälkeen. Jos toimitusaika jollekin tilaamallesi tuotteelle on yli 5 päivää, olemme sinuun yhteydessä. 
Nouto tehtaalta 0 €, noudot ma-pe klo 8-14 välisenä aikana. Odota tilausvahvistusta ennen noutoa. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.
Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai rannikolla/saaristossa.

 

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Kysy tuotteesta
 • Lämmönvaihdinpaketti letkuilla 80 l Parra-pataan. Paketti sisältää lämmönvaihtimen, varolaitteet ja teräspunotut letkut pikaliittimin vesikalusteeseen liittämistä varten. Lämmönvaihdinta voidaan käyttää myös lämminvesivaraajan yhteydessä.
 • Lämmönvaihdin asennetaan vesitilaan. Asentaminen on helppoa, nostat kannen pois paikaltaan ja asennat lämmönvaihtimen korokekartiolla vesitilaan sekä kytket lämmönvaihtimen. Lopuksi laitat kannen takaisin paikoilleen. Lämmönvaihtimen putkisto kiertää padan ulkolaitoja, joten pataa voi käyttää muuten normaalisti. Padan kuuma vesi lämmittää lämmönvaihtimessa kiertävän kylmän veden.
 • Tämä lämmönvaihdin sisältää sekoitusventtiilin, jonka ansiosta vesi saadaan ulos halutun lämpöisenä 35–60°C. Sekoitusventtiili estää polttavan kuuman veden käytön.
  Lämmönvaihtimen vettä voi käyttää esimerkiksi suihkussa, käsienpesualtaassa tai tiskialtaassa. Siitä saa kätevästi lämpimän veden myös esimerkiksi painepesuriin, jossa ei ole vedenlämmitintä.
 • Lämmönvaihdin vaatii paineveden, kuten vesijohtoveden, kaivoveden tai pumpusta tulevan järviveden. Se on edullinen vaihtoehto lämminvesivaraajaan verrattuna.
 • Lämmönvaihdin korokekartiolla toimitetaan asennusvalmiina. Asennus kannattaa teettä LVI-alan ammattilaisella.

 • Halkaisija 530 mm
 • Korkeus 510 mm
 • Paino 7,8 kg
 • Kierukan materiaali on korkealaatuista kupariputkea, paketissa on varolaiteryhmä veden lämmönsäätöön, messinkiliittimet ja taipuisat teräspunotut letkut(1,5 m)
 • Kupariputken ulkohalkaisija 12,7 mm ja sisähalkaisija 11,9 mm

Lämmönvaihdinpaketti letkuilla 80 l Parra-pataan

889,00 €