Lämmönvaihdinpaketti letkuilla 80 l Parra-pataan

20192816
Lämmönvaihdinpaketti letkuilla 80 l Parra-pataan. Parra-lämmönvaihdin tuo mukavuutta ja turvallisuutta mökille, sillä sen ansiosta pesu- ja tiskivesiä ei tarvitse sekoittaa käsin. Lämmönvaihtimesta saat valmiiksi sekoitetun veden, jossa ei voi polttaa itseään. Vettä voi käyttää esimerkiksi suihkuvetenä tai tiskivetenä. Paketti sisältää lämmönvaihtimen korokekartiolla, teräspunotut kudosletkut sekä varolaitteet. Varolaitteisiin sisältyy varoventtiili, takaiskuventtiili, lämpötilansäädin sekä lämpömittari veden lämpötilan tarkistamiseen.
670,00 €
670,00 €

Toimitus:

Varastossa olevat tuotteet toimitetaan saman työpäivän aikana, mikäli tilaus on tehty klo 12 mennessä. Muussa tapauksessa toimitus seuraavina arkipäivinä varastotilanteen mukaan.
Nouto tehtaalta 0 €, noudot 8-14 välisenä aikana. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.
Toimituskulut tilauksen painon mukaan 10-90 €.
Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai saaristossa.
Kaukokiidon toimituksia pystyt seuraamaan antamalla rahtikirjanumeron tästä.
Kaukokiidon toimitusaikatauluja postinumeroittain pystyt tarkistamaan tästä.

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Kysy tuotteesta
 • Lämmönvaihdinpaketti letkuilla 80 l Parra-pataan. Paketti sisältää lämmönvaihtimen, varolaitteet ja teräspunotut letkut pikaliittimin vesikalusteeseen liittämistä varten. Lämmönvaihdinta voidaan käyttää myös lämminvesivaraajan yhteydessä.
 • Lämmönvaihdin asennetaan vesitilaan. Asentaminen on helppoa, nostat kannen pois paikaltaan ja asennat lämmönvaihtimen korokekartiolla vesitilaan sekä kytket lämmönvaihtimen. Lopuksi laitat kannen takaisin paikoilleen. Lämmönvaihtimen putkisto kiertää padan ulkolaitoja, joten pataa voi käyttää muuten normaalisti. Padan kuuma vesi lämmittää lämmönvaihtimessa kiertävän kylmän veden.
 • Tämä lämmönvaihdin sisältää sekoitusventtiilin, jonka ansiosta vesi saadaan ulos halutun lämpöisenä 35–60°C. Sekoitusventtiili estää polttavan kuuman veden käytön.
  Lämmönvaihtimen vettä voi käyttää esimerkiksi suihkussa, käsienpesualtaassa tai tiskialtaassa. Siitä saa kätevästi lämpimän veden myös esimerkiksi painepesuriin, jossa ei ole vedenlämmitintä.
 • Lämmönvaihdin vaatii paineveden, kuten vesijohtoveden, kaivoveden tai pumpusta tulevan järviveden. Se on edullinen vaihtoehto lämminvesivaraajaan verrattuna.
 • Lämmönvaihdin korokekartiolla toimitetaan asennusvalmiina.

 • Halkaisija 530 mm
 • Korkeus 510 mm
 • Paino 7,8 kg
 • Kierukan materiaali on korkealaatuista kupariputkea, paketissa on varolaiteryhmä veden lämmönsäätöön, messinkiliittimet ja taipuisat teräspunotut letkut(1,5 m)

Lämmönvaihdinpaketti letkuilla 80 l Parra-pataan

670,00 €