Teuva-nestekaasugrilli

50401200
Teuva-nestekaasugrilli on jokaisen tapahtuman vakiovaruste – tällä grillaat jopa sata makkaraa kerralla. Grilli soveltuu erilaisille toimijoille varojen hankintaan, sillä se maksaa itsensä nopeasti takaisin. Käyttö kuntoon saattaminen on nopeaa ja helppoa, tarvitset vain kaasupullon ja liität grillin siihen. Grilli on helppo kuljettaa ja koota. Rasvapellit (3 kpl setti) sisältyvät toimitukseen. Ne helpottavat grillin puhtaana pitämistä, koska ne on helppo pestä käytön jälkeen juoksevalla vedellä tai talouspaperilla. Toimitus ei sisällä kaasupulloa. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa 100 %:sti
1 306,00 €
1 306,00 €

Toimitus:

Lähetämme tilaamasi tuotteet 1-5 työpäivän kuluessa tilauksenteon jälkeen. Jos toimitusaika jollekin tilaamallesi tuotteelle on yli 5 päivää, olemme sinuun yhteydessä. 
Nouto tehtaalta 0 €, noudot ma-pe klo 8-14 välisenä aikana. Odota tilausvahvistusta ennen noutoa. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.
Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai rannikolla/saaristossa.

 

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Liitteet
Kysy tuotteesta

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu grilli kestää kymmeniä vuosia. Nopeutensa ja ison kapasiteettinsa ansiosta se maksaa itsensä pian takaisin. Katso esittelyvideo Teuva-nestekaasugrillin käyttämisestä.

Grilli on helppo puhdistaa, sillä poltinputket saa irti ilman työkaluja. Grillissä on irrotettavat jalat, joten se mahtuu hyvin henkilöautoon. Grilli on helppokäyttöinen. Jos ruoantarve on vähäisempi, voit sammuttaa toisen poltinputken.

Grilliin kuuluu vakiovarusteena rasvapellit, jotka lisäävät tuotteen elinikää, koska ne suojaavat grillikaukaloa likaantumiselta. Käytön jälkeen voit nostaa rasvapellit pois kaukalosta, pestä ne juoksevan veden alla tai pyyhkiä puhtaaksi esim. talouspaperilla. Näin ne ovat puhtaina seuraavaa käyttökertaa varten.

Grilliin on saatavilla lisävarusteina tuulisuoja, hygieniasuoja ja parila. Meiltä saat grillille lisäksi täyden huoltopalvelun sekä varaosat.

Teuva nestekaasu-grillin sytyttämisestä löydät videon Youtubesta. Pilottipolttimen vaihdosta sekä huollosta löydät ohjevideon Youtubesta.

 • Grilli täyttää vaaditut EU-normit, josta on merkkinä CE-hyväksyntä.
 • Toimii nestekaasulla. Sisältää paineenalentimen painoventtiilipulloon.
 • Suosittelemme 11 kg:n kaasupulloa, koska se mahdollistaa grillin käyttämisen täydellä teholla.
 • Kaasunkulutus täydellä teholla n. 1,5 kg/h.
 • Säätölaite ohjaa poltinputkille menevää kaasunvirtausta sekä pilottipoltinta. Toisen poltinputken sulkuventtiili mahdollistaa käytön myös yhdellä poltinputkella, jolloin toinen puoli grillistä on hyvä säilytystila valmiiksi kuumille tuotteille.
 • Korkeus: noin 900 mm jalat kiinnitettyinä, 225 mm ilman jalkoja.
 • Pituus: 1370 mm.
 • Leveys: 525 mm.
 • Grillausalue: 500 x 1050 mm, varustettu kahdella ruostumattomalla ritilällä.
 • Paino: noin 20 kg ilman kaasupulloa.
 • Teho: n. 20 kW.

Teuva-nestekaasugrilli

1 306,00 €