Paella-pannu

50402000
Paella-pannu on jokaisen tapahtuman vakiovaruste – tällä teet nopeasti ruokaa jopa 50 hengelle. Tämä pannu mahdollistaa monipuoliset ruokalajit perinteisistä wokeista kasvisruokiin. Nopeutensa ja ison kapasiteettinsa ansiosta se maksaa itsensä pian takaisin. Pannun rengaspolttimen lämpötilaa on helppo säätää ja siinä on tasainen lämmönjako. Toimitus ei sisällä ei kaasupulloa. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa 100 %:sti.

Toimitus:

Varastossa olevat tuotteet toimitetaan saman työpäivän aikana, mikäli tilaus on tehty klo 12 mennessä. Muussa tapauksessa toimitus seuraavina arkipäivinä varastotilanteen mukaan.
Nouto tehtaalta 0 €, noudot 8-14 välisenä aikana. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.
Toimituskulut tilauksen painon mukaan alkaen 10-70 €.
Pidätämme oikeuden toimituskulu muutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai saaristossa.

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Liitteet
Kysy tuotteesta

Paella-pannussa on iso, kovera paistopinta-ala ja tasainen lämmönjako. Tämä takaa sen, että ruoka ei jää kylmäksi pannun reunoillakaan. Pannu on irrotettava ja helppo kuljettaa.

Pannu on tehty ruostumattomasta teräksestä, joten se on hygieeninen. Paella-pannu on kevyt ja mahtuu pieneen tilaan. Se on helppo koota.

Paella-pannussa käytetään rengaspoltinta.

Pannun vakiovarusteisiin kuuluvat jalusta ja tuulisuoja pannun ympärillä. Poltin ja kansi myydään erikseen.

  • The diameter of the pan is 90 cm.
  • The depth of the pan is 10 cm.
  • The pan is stainless steel made, shape concave. (Not suitable crêpes baking.)
  • Working Height 90 cm
  • Height 20 cm packed
  • 22 kg weight

Paella-pannu

678,00 €