LFK150

40101500
LFK150 on helppokäyttöinen henkilöautolla hinattava kenttäkeittiö. Se on kevyt kuljettaa ja helppo puhdistaa. LFK150 on suosittu myös avustusjärjestö- ja yksityiskäytössä. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa 100 %:sti. Perusversio on puulämmitteinen, mutta tarjolla on myös nestekaasu- tai dieselkäyttöiset versiot.


Pyydä tarjous!

0,00 €

Toimitus:

Lähetämme tilaamasi tuotteet 1-5 työpäivän kuluessa tilauksenteon jälkeen. Jos toimitusaika jollekin tilaamallesi tuotteelle on yli 5 päivää, olemme sinuun yhteydessä. 
Nouto tehtaalta 0 €, noudot ma-pe klo 8-14 välisenä aikana. Odota tilausvahvistusta ennen noutoa. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.
Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai rannikolla/saaristossa.

 

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Kysy tuotteesta

LFK150 -kenttäkeittiö on kevyt, henkilöautolla hinattava ruoanvalmistusratkaisu kaikkiin olosuhteisiin. Se soveltuu erinomaisesti 150–400 hengen muonitukseen. Keittiö on helppokäyttöinen, eikä edellytä teknistä osaamista. Rakenteensa ja materiaaliensa ansiosta kenttäkeittiö on pitkä-ikäinen.

LFK150 -kenttäkeittiön perusversio on puukäyttöinen, mutta saatavilla on myös nestekaasulla tai polttoöljyllä/dieselillä toimivat versiot. Nestekaasu- ja dieselkäyttöisiä versioita voi myös tarvittaesa helposti käyttää puulla.

Kenttäkeittiön voi kipata aisasta nostamalla pystyasentoon, jolloin puhdistaminen helpottuu ja varastointi vaatii vain vähän tilaa. Taitettava vetoaisa vähentää tilan tarvetta entisestään.

  • Kattilat: kenttäkeittiöön kuuluvat 150 litran haudekattila ja 2x20 litran vesikattilat.
  • Soveltuu hyvin talvikäyttöön, sillä haudekattilan väliaine kestää pakkasetkin.

Lisävarusteena saatavana myös:

  • Lujarakenteinen, ruostumaton kaasupoltin ja teline kahdelle kaasupullolle (lisävaruste).
  • Varustettavissa mukana kuljetettavalla koottavalla telttakatoksella (lisävaruste).
  • 2x20 litran vesikattilat on vaihdettavissa 1x60 litran vesikattilaan (lisävaruste) tai vaihtoehtoisesti varustettavissa myös paistinpannulla (lisävaruste).