Kenttäkeitin FC30

40100300
FC30 kenttäkeitin toimii kaikissa olosuhteissa savannilta paukkupakkaseen. Kevyellä ja helposti liikuteltavalla kenttäkeittiöllä voidaan valmistaa ruokaa 50–150 hengelle. Perusvarustuksessa keittimen lämmittäminen tapahtuu puulla, mutta on helposti varustettavissa nestekaasupolttimella. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu kokonaan Suomessa.


Pyydä tarjous!

0,00 €

Toimitus:

Lähetämme tilaamasi tuotteet 1-5 työpäivän kuluessa tilauksenteon jälkeen. Jos toimitusaika jollekin tilaamallesi tuotteelle on yli 5 päivää, olemme sinuun yhteydessä. 
Nouto tehtaalta 0 €, noudot ma-pe klo 8-14 välisenä aikana. Odota tilausvahvistusta ennen noutoa. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.
Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai rannikolla/saaristossa.

 

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Liitteet
Kysy tuotteesta

FC30 -kenttäkeitin on pienen kokonsa ja suojakehikkonsa ansiosta helposti liikuteltavissa. Keittimen voi kaataa jalustansa varassa. Kattila on helposti irrotettavissa, jolloin ulkopinnan voi puhdistaa noesta. Keitin sisältää 3 kpl savuputkia sekä kipinähatun. Keittimen sisäkattilassa helppolukinen täyttöasteikko.

Keittimen vakiopolttoaine on puu. Lisävarusteena saatavana kaasupoltin, jolla lämmitysteho on tarkasti säädettävissä.

Jos käytössä on useita keittimiä, ne voidaan pinota päällekkäin kuljetuksen ajaksi.

 • Materiaali on ruostumatonta terästä ja rakenne elintarvikehyväksytty.
 • Keittimessä on jäätymätön haudeneste, joka on palamatonta ja elintarvikelaatuista. Haudenestesäiliön tilavuus on n. 5 l.

  Tarkistamista varten väliainetilassa on mittatikku, joka sijaitsee kartio-osassa keittimen takapuolella, alipaineventtiilin yhteydessä.
  Pinnan korkeuden tarkistamiseksi, kierrä tulppa (pyälletty lieriö) venttiileineen irti kartiosta. Nesteen pinnan tulee ylettyä vähintään 0,5 cm tasolle mittatikun alapäästä.
  Jos pinta on alempana, niin väliainetta (glyseriiniä) tulee lisätä.
  Pinnan korkeus tulee olla enintään mittatikussa olevaan merkkiin tai merkin puuttuessa 5 cm korkeudelle mittatikun alapäästä.

 • Kevyt, paino kaasupolttimen ja letkujen kanssa 54 kg. Ilman kaasupoltinta ja letkuja paino on 49,6 kg.
 • P x L x K kaasupolttimella 850 x 600 x 760 mm
 • P x L x K ilman kaasupoltinta 800 x 600 x 760 mm
 • Haudekattilan tilavuus 30 l
 • Voidaan valmistaa keittoja, puuroja sekä haudutettavia ruokia.