FK2000

FK2013FI
Kenttäkeittiö FK2000:lla voidaan valmistaa yhdellä kertaa ruokaa jopa 500 hengelle. Ruoka valmistuu parissa tunnissa, ja keitintä voidaan käyttää kaikissa olosuhteissa. Kenttäkeittiö on nopeasti käyttövalmis, kevyt ja helposti liikuteltava. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu kokonaan Suomessa.


Pyydä tarjous!

0,00 €

Toimitus:

Lähetämme tilaamasi tuotteet 1-5 työpäivän kuluessa tilauksenteon jälkeen. Jos toimitusaika jollekin tilaamallesi tuotteelle on yli 5 päivää, olemme sinuun yhteydessä. 
Nouto tehtaalta 0 €, noudot ma-pe klo 8-14 välisenä aikana. Odota tilausvahvistusta ennen noutoa. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.
Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai rannikolla/saaristossa.

 

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Kysy tuotteesta

FK2000 on kenttäkeittiö, jossa ruoka valmistuu jopa laitteen liikkuessa. Kenttäkeittiö on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin, ja sitä on ketterä kuljettaa. FK2000 soveltuu esim. kriisinhallintaoperaatioihin ja avustusjärjestöille.

FK2000 toimii dieselillä, kerosiinilla, kaasulla tai kiinteällä polttoaineella, kuten puulla. Lämpötilaa säädellään termostaateilla.

Kenttäkeittiön työskentelyolosuhteisiin on panostettu merkittävästi, sillä siinä on kiinteät sää- ja näkösuojat irrotettavalla teltalla. Kenttäkeittiössä on myös tehokas työvalaistus, jonka ansiosta ruokaa voi valmistaa vuorokaudenajasta riippumatta.

FK2000 sisältää laajan valikoiman keitto- ja paistovälineitä; 150 litran ja 40 litran haudekattilat, tavallisia kattiloita keittämiseen, höyryttämiseen ja friteeraamiseen sekä paistinpannun ja parilan. Kenttäkeittiöön saa erillisvarusteena 150 litran kiertoilmauunin, joka on paisto-ominaisuuksiltaan erinomainen. Kiertoilmauuni lämpenee nopeasti, pitää lämmön hyvin sisällään ja on hygieeninen. Se on myös helppokäyttöinen.

FK2000 on yhdistettävissä kylmäsäilytys- ja esikäsittelykonttiin.

  • Mahdollista varustaa dieselkäyttöisellä aggregaatilla.
  • Perustuu vakio-osiin ja komponentteihin, joita on yleisesti saatavilla: elinkaarikustannukset matalat.
  • Keittovälineet ruostumatonta terästä.
  • Keittiö mahtuu pieneen tilaan ja on kevyt (massa noin 1,5 tonnia, mitat: 4,8–5.1 m x 2,1 m x 2,2 m).
  • Korkeussäädettävä vetopää, hinattavissa kaikenlaisilla ajoneuvoilla.