Lammonvaihdin korokekartiolla 80 l Parra-pataan

20192810
Parra-lämmönvaihdin tuo mukavuutta ja turvallisuutta mökille, sillä sen ansiosta pesu- ja tiskivesiä ei tarvitse sekoittaa käsin. Lämmönvaihtimesta saat valmiiksi sekoitetun veden, jossa ei voi polttaa itseään. Vettä voi käyttää esimerkiksi suihkuvetenä tai tiskivetenä.
668,00 €
668,00 €
Beskrivning
Specifikationer
Fråga om produkt

Lämmönvaihdin laitetaan Parra -padan vesitilaan. Lämmönvaihtimen putkisto kiertää padan ulkolaitoja, joten pataa voi käyttää muuten normaalisti. Padan kuuma vesi lämmittää lämmönvaihtimessa kiertävän kylmän veden.
Lämmönvaihtimeen on saatavilla sekoitusventtiili, jonka ansiosta vesi saadaan ulos halutun lämpöisenä (35–60°C).
Lämmönvaihtimen vettä voi käyttää esimerkiksi suihkussa, käsienpesualtaassa tai tiskialtaassa. Siitä saa kätevästi lämpimän veden myös esimerkiksi painepesuriin, jossa ei ole vedenlämmitintä.
Lämmönvaihdin vaatii paineveden, kuten vesijohtoveden, kaivoveden tai pumpusta tulevan järviveden. Se on edullinen vaihtoehto kuumavesivaraajaan verrattuna.
Lämmönvaihdin korokekartiolla toimitetaan asennusvalmiina.
Lisävarusteena on saatavilla lämmönvaihdin varolaiteryhmällä (tähän linkki varolaiteryhmään)ja liitäntäsarjalla (tähän linkki liitäntäsarjaan).Vaihdin on helppo lisätä Parra-pataan tai Teuva-keittimeen myös jälkikäteen.

  • Halkaisija 500 mm.
  • Korkeus 380 mm.
  • Paino 5,4 kg.
  • Materiaali kupari + messinkiliittimet.

Lammonvaihdin korokekartiolla 80 l Parra-pataan

668,00 €