LFK150

40101500
LFK150 är ett fältkök som är lätt att använda och kan bogseras med en personbil. Det är lätt att transportera och kan rengöras behändigt. LFK150 är populär bland hjälporganisationer och i privatbruk. Våra produkter är till 100 % planerade och tillverkade i Finland.
0,00 €
Beskrivning
Specifikationer
Fråga om produkt

LFK150-fältköket är en lätt och bogserbar matlagningsanordning för alla förhållanden. Det lämpar sig utmärkt för proviantering av 150-400 personer. Det är lätt att använda och kräver inga tekniska färdigheter. Det är så gott som underhållsfri.

LFK150 fungerar med gasol eller fast bränsle, så som ved. Det kan också levereras med dieselberedskap. Bränslet går enkelt att byta ut.

Fältköket kan tippas över, så att det blir lättare att rengöra och kan förvaras i ett litet utrymme. Den vikbara dragstången gör att ett ännu mindre förvaringsutrymme räcker.

Be om en offert här.

  • Fältköket har en 150 liters långsamkokare och 2x20 liters vattenkastruller. De 2x20 liters vattenkastrullerna kan bytas ut mot en 1x60 liters vattenkastrull. Fås också med en stekpanna.
  • Det lämpar sig väl för vinterbruk, då mediet i innerkitteln är köldbeständigt.
  • En robust rostfri gasbrännare och ställ för två gasflaskor (tilläggsutrustning).
  • Kan utrustas med samma slags tak och väderskydd som fältköket FK2000 (tilläggsutrustning).