Fältköket FK2000

FK2013FI
Med fältköket FK2000 kan man laga mat för upp till 500 personer på en gång. Maten blir klar på ett par timmar och köket kan användas i alla förhållanden. Fältköket är snabbt klar för bruk, det är lätt och går behändigt att flytta. Våra produkter är till 100 % planerade och tillverkade i Finland. Be vår kundservice om en offert.
0,00 €
Beskrivning
Specifikationer
Fråga om produkt

FK2000 är ett fältkök där maten blir färdig t.o.m. medan anordningen är i rörelse. Fältköket har planerats för krävande förhållanden och det går behändigt att transportera. FK2000 lämpar sig t.ex. för krishanteringsoperationer och hjälporganisationer.

FK2000 fungerar med diesel, fotogen, gas eller fast bränsle, så som ved. Temperaturen regleras med termostater.

Fältköket har planerats med fokus på dess användningsförhållanden, så att det har fasta väderskydd och skydd mot insyn med ett löstagbart tält. Fältköket har också en effektiv arbetsbelysning som gör att man kan laga mat vilken tid på dygnet som helst.

FK2000 innehåller en stor uppsättning kok- och stekkärl; en 150 liters och en 40 liters långsamkokare, vanliga kastruller för kokning, ångning och fritering, samt en stekpanna och en stekplatta. Som tilläggsutrustning till fältköket fås en 150 liters varmluftsugn med utmärkta stekegenskaper. Varmluftsugnen värms snabbt upp, håller värmen länge och är hygienisk. Den är också lätt att använda.

FK2000 kan kombineras med en kylförvarings- och förbehandlingscontainer.

  • Det kan förses med ett dieseldrivet aggregat.
  • Baserat på allmänt tillgängliga standarddelar och komponenter. Livscykelkostnaderna blir alltså låga.
  • Köksutensilier av rostfritt stål.
  • Köket får plats i ett litet utrymme och är lätt (vikt ca 1,5 ton, mått: 4,8–5,1 m x 2,1 m x 2,2 m).
  • Dragdonet är höjdreglerbart, köket kan bogseras med alla slags fordon.