Parra-grytan 80S till utomhus

Katso koodi
Parra-grytan till utomhus innehåller Parra-gryta med vinkel rökutgång och skarv samt gnishatt. Med Parra-grytan värmer du snabbt en stor mängd vatten med en liten mängd ved. Grytan är säker, eftersom dess yttre skal inte är brännande. Grytan är lätt att transportera till exempel till skärgården. Du kan fast montera Parra-grytan utomhus, eftersom dess rostfria konstruktion tål även krävande förhållanden. Produkten har lång livslängd. Vår produkt är till 100 % planerad och tillverkad i Finland.
Beskrivning
Specifikationer
Bilagor
Fråga om produkt

Parra-grytan uppvisar en helt och hållet rostfri konstruktion, vilken ger produkten lång livslängd. Grytan har en eldstad tillverkad av rostfritt stål, i vars konstruktion vi har utnyttjat samma teknik som i de fältkök vi tillverkar åt Försvarsmakten. Du kan fast montera Parra-grytan utomhus, eftersom dess konstruktion tål även krävande förhållanden. Grytan är lätt att montera rakt med hjälp av en sockel.

Tack vare den värmeisolerande konstruktionen är grytans yttre yta inte brännande. Tack vare eldstaden och luftkanalerna är förbränningen effektiv vad vedanvändningen beträffar. Eldstaden är rymlig och lätt att fylla. Eldstadens eldplåtar är av rostfritt eldbeständigt stål.

I Parra-grytan hålls vattnet länge varmt: ännu ett dygn efter att elden slocknat är vattnet nära 50 grader.

Som tilläggsutrustning till grytan finns en sockel att få samt en värmeväxlare med tillbehör.

  • Vikt 40 kg
  • Diameter 635 mm
  • Höjd 745 mm
  • Grytan volum 80 l
  • Rökutgång diameter 139 mm
  • Rökutgång höjd 535 mm till golvet

Parra-grytan 80S till utomhus

Inget pris vid denna tid