Teuvan Keitintehdas Oy:n verkkokaupan
toimitus-, sopimus- ja takuuehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Tuotehinnat pätevät Suomen sisällä
lähetettyihin toimituksiin.
Mikäli haluat tilata toimituksen Suomen ulkopuolelle, ole yhteydessä asiakaspalveluumme
info@teuvan.com.

Jos jokin tilauksesi tuotteista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Lähetyskulut Suomessa

Lähetyskulut Suomessa ovat kirjetoimituksille 10 euroa, alle 30 kg lähetyksille 20 euroa ja yli 30 kg lähetyksille 60 euroa ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai saaristossa.

Tuotteiden toimitus

Lähetämme tilaamasi tuotteet 1-5 työpäivän kuluessa tilauksen jälkeen. Tilauspäivää ei huomioida.

Nouto lähimmästä postista

Kun tuotteen toimitustapa on nouto Postista, saat postista ilmoituksen tilauksen saapumisesta. Tarvitsemme aina sekä matkapuhelinnumerosi että sähköpostiosoitteesi, sillä Posti lähettää sinulle sekä
tekstiviestin että sähköpostin, kun pakettisi on noudettavissa lähipostistasi. Muussa tapauksessa saat paperisen saapumisilmoituksen normaalin kirjepostin mukana.
Huom! Posti säilyttää tuotteita veloituksetta viikon (7 päivää) niiden saapumisesta, minkä jälkeen paketti palautetaan lähettäjälle. Muista siis noutaa paketti mahdollisimman pian saatuasi tiedon postista paketin saapumisesta.

Yli 30 kg painavat lähetykset kotitoimituksina

Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen. Kotiinkuljetus ei sisällä lähetyksen sisään-, kerros-, tai uloskantoa eikä asennusta tai vanhan tuotteen poisvientiä. Paketti toimitetaan ulko-ovelle tai suurempi lähetys (ellei tuotekortilla ole muuta mainittu) jakeluauton viereen, paikkaan mihin kunkin tuotetyypin käyttämä jakeluauto pääsee (täysperävaunusta pakettiautoon).

Nouto suoraan tehtaalta

Sovi noudosta erikseen asiakaspalvelumme kanssa info@teuvan.com. Noudot mahdollisia työpäivinä ma-pe klo 8-14.

Mikäli toimituksessa tai tuotteissa on ongelmia, tulee toimia seuraavasti:

Lähetys on aina tarkistettava päällisin puolin noudettuasi sen postista tai sen saavuttua rahdin kuljettajan tuomana. Mahdollisesta kuljetusvauriosta tulee tehdä merkintä rahtikirjaan, ennen kuin allekirjoitat lähetystä vastaanotetuksi. Piilevät kuljetusvauriot tulee ilmoittaa meille 3 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Ilman mitään merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää asiakkaalle. Ongelmatapauksissa ota yhteys asiakaspalveluumme info@teuvan.com. Ilmoita meille yhteystietosi
(nimi, osoite, puhelinnumero ja s-postiosoite) sekä tilausnumerosi. Käsittelemme reklamaatiot ainoastaan kirjallisesti.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Asiakkaalle hyvitetään tuotteen hinta ja alkuperäiset toimituskulut, joista on vähennetty tuotteen palauttamisesta aiheutuvat toimituskulut. Lähetä viesti info@teuvan.com tai soita asiakaspalveluumme.

Teuvan Keitintehdas Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa.

Teuvan Keitintehdas Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.

Maksutavat

Verkkokaupassa tilaukset maksetaan joko verkkopankin tai luottokortin kautta. Maksutavat ovat salattuja, turvallisia ja nopeita.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Kauppasopimus

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Teuvan Keitintehdas Oy:n takuuehdot

1 Soveltamisala

Näitä takuuehtoja noudatetaan kaikissa Teuvan Keitintehdas Oy:n (jäljempänä toimittaja) ja toisen osapuolen (jäljempänä tilaaja) välisissä toimituksissa ja kaikkien toimittajan valmistamien tai myymien tuotteiden osalta, ellei sopimuksessa ole nimenomaisesti kirjallisesti toisin sovittu. Nämä yleiset takuuehdot syrjäyttävät kaikki tilaajan käyttämät yleiset ehdot näissä takuuehdoissa säänneltyjen asioiden osalta.

2 Laatutakuu

Toimittaja takaa, että tavara vastaa sovittuja spesifikaatioita ja soveltuu tavanomaiseen käyttötarkoitukseensa. Takuu kattaa tavarassa olevat valmistus- ja materiaalivirheet. Toimittaja ei vastaa virheistä, jotka johtuvat tavanomaisesta kulumisesta tai toimituksen jälkeisistä toimittajasta riippumattomista olosuhteista tai tapahtumista kuten asennusvirheistä ja käyttö-tai hoito-ohjeiden vastaisesta käsittelystä.

3 Takuuaika

Tavaralla on kahdentoista (12) kuukauden takuu. Takuuaika alkaa siitä, kun tavara on luovutettu loppukäyttäjälle. Toimittaja ei kuitenkaan takuun puitteissa eikä muutoinkaan vastaa virheistä, jotka ilmenevät yli kahden (2) vuoden kuluttua tavaran luovuttamisesta tilaajalle.

4 Virheen korjaaminen

Toimittaja voi valintansa mukaan korjata virheellisen tavaran tai toimittaa tilaajalle uuden tavaran virheellisen sijaan. Takuu ei kata mahdollisesti aiheutuvia kuljetus-, purku- ja asennuskustannuksia tai muita vastaavia kustannuksia.

5 Tilaajan tarkastusvelvollisuus ja reklamaatiot

Tilaajan tulee tarkastaa tavara välittömästi tavaran luovuttamisen jälkeen. Tilaajan on reklamoitava kirjallisesti toimittajalle kahden (2) viikon kuluessa siitä, kun se havaitsi virheen tai sen olisi pitänyt se havaita.

6 Välilliset vahingot

Toimittaja ei missään olosuhteissa vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista kuten tuotannon menetyksestä, liikevaihdon vähenemisestä, liikevoiton menetyksestä, sopimusten menetyksestä tai käyttöhyödyn menetyksestä.

7 Voimassaolo

Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi 1.1.2013 alkaen.