Yritys

Jokaisen pitää syödä ja juoda, oli sitten pakkasessa keskellä korpea, kesäfestivaaleilla 30 asteen helteellä tai hädän keskellä kriisialueella. Ympärillä voi olla tuhansia ihmisiä, jotka odottavat ravintoa nälkäisinä ja janoisina. Tällöin ruoanvalmistuslaitteiden täytyy toimia moitteettomasti pitkiä aikoja ja ruoan tai veden tulee lämmetä nopeasti.

Teuvan Keitintehtaan ruoanvalmistuslaitteet palvelevat tehokkaasti isojakin ihmisjoukkoja. Laitteiden liikuteltavuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta ruoka voidaan valmistaa siellä, missä ihmiset ovat. Tuotteemme on suunniteltu kestämään kymmeniä vuosia.

Teemme tuotekehitystä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, oli kyseessä sitten ruoanvalmistuslaite, keitin tai kiuas. Yhdistämällä asiakkaiden tarpeet ja teknisen osaamisemme syntyy käyttöominaisuuksiltaan huipputuotteita. Teemme tuotekehitystä myös Suomen puolustusvoimien kanssa, ja heidän vaatimustasonsa heijastuu koko toimintaamme.

Lähes satavuotisen historiamme aikana olemme tulleet mestareiksi alumiinin ja ruostumattoman teräksen käsittelyssä. Tuotteemme ovat suomalaista työtä ja niiden kotimaisuusaste on korkea. Väitämme, että lähes jokainen suomalainen on joskus syönyt ruoanvalmistuslaitteillamme tehtyä ruokaa. Tuotteitamme näkyy niin festivaaleilla, kylätapahtumissa, armeijassa, saunoissa kuin navetoiden karjakeittiöissäkin.

VALITSE TEUVAN KEITINTEHDAS, KUN HALUAT LAITTAA RUOKAA HELPOSTI KAIKKIALLA.

Teuvan Keitintehdas – Easy cooking anywhere/ Helppoa ruoanlaittoa kaikkialla

  • VUONNA 1925 PERUSTETTU PERHERITYS
  • SIJAITSEE ETELÄ-POHJANMAALLA TEUVALLA
  • LIIKEVAIHTO 2 MILJ. €
  • PITKÄAIKAISIN ASIAKAS SUOMEN PUOLUSTUSVOIMAT
  • KAIKKI TUOTTEEMME OVAT AVAINLIPPU-TUOTTEITA
  • MEILLÄ ON ISO 9001-SERTIFIKAATTI