Tuotetuki

Täältä löydät tuotteidemme käyttöohjeet ja useimmiten kysytyt kysymykset grillistä ja kiukaasta.
Lisäksi sivulta löytyvät linkit lähetysten seurantaan ja noutoon. Sivulta löytyy myös ohjeistus mahdollisia tilausten peruuttamisia tai palautuksia varten.

UKK
Parra-kiukaat usein kysytyt kysymykset. Lataa tästä.
Teuva-nestegrilli usein kysytyt kysymykset. Lataa tästä.

Käyttöohjeet

Parra-kiukaiden käyttöohjeet. Lataa tästä.
Teuva-nestekaasugrillin käyttöohjeet. Lataa tästä.
Paella-pannun käyttöohjeet. Lataa tästä.
Rengaspolttimen käyttöohjeet. Lataa tästä.
Praasun käyttöohjeet. Lataa tästä.
Teuva-keittimen käyttöohjeet. Lataa tästä.
Parra-padan käyttöohjeet. Lataa tästä.
Parra savupiipun käyttöohjeet. Lataa tästä.
Parra savuhormin käyttöohjeet. Lataa tästä.
FC30 kenttäkeittimen käyttöohjeet. Lataa tästä.
FC75 kenttäkeittimen käyttöohjeet. Lataa tästä.
Kenttäkeittimien kaasupolttimien käyttöohje. Lataa tästä.
Hot dog-kärryn käyttöohje. Lataa tästä.
Hot dog-kärryn kaasupolttimen käyttöohje. Lataa tästä.

Videot

Grillin sytyttäminen: Video
Poltinputkien puhdistus: Video
Liekinvarmistimen vaihto: Video
Pilottipolttimen suuttimen vaihto: Video

Käyttöturvallisuustiedote

Haudenesteen käyttöturvallisuustiedote. Lataa tästä.

Tilausten seuranta

Postin tilauksia pystyt seuraamaan tästä. Syötä saamasi lähetystunnus aukeavaan kenttään. Valitse Hae lähetys-nappi.
Postin palvelupisteet löydät täältä.
Postin SmartPost palvelupisteet löydät täältä.
DB Schenkerin noutopistetilauksia pystyt seuraamaan tästä. Syötä saamasi lähetystunnus aukeavaan kenttään. Valitse Hae-nappi.
DB Schenkerin noutopisteet löydät täältä.
Kaukokiidon toimituksia pystyt seuraamaan antamalla rahtikirjanumeron tästä.
Kaukokiidon toimitusaikatauluja postinumeroittain pystyt tarkistamaan tästä.

Nouto Postin Pakettiautomaatista 
1. Saat tekstiviestillä antamaasi puhelinnumeroon lokeron avauskoodin. Kun pakettisi saapuu valitsemaasi pakettiautomaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä poista viestiä, sillä tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään pakettiautomaatissa 7 vrk sen saapumisesta.
2. Valitse automaatilta "Nouda paketti"
Näppäile pakettiautomaattiin koodi, jonka sait tekstiviestinä. Automaatti ilmoittaa lokeron sijainnin, missä lähetys on. Paina "Avaa lokero" -näppäintä ja lokero avautuu.
3. Lokero avautuu
Ota lähetyksesi lokerosta ja sulje ovi huolellisesti. Voit tarvittaessa palauttaa verkkokaupan ostoksesi 14 päivän sisällä samalla lokerokoodilla kuin noudit lähetyksen.

Huolto 

Jos grillisi ei toimi, kuten sen pitäisi, kannattaa ensin katsoa usein kysytyt kysymykset. Tältä sivulta löydät myös käyttöohjeet. Voit tilata varaosat verkkokaupastamme.
Jos et kuitenkaan löydä ongelmaan ratkaisua, lähetä meille sähköpostia tai soita asiakaspalveluumme. Paikannamme ongelman nopeasti yhdessä. Useimmiten pystyt itse tekemään laitteelle tarvittavan huollon.

Grillin voi lähettää meille huollettavaksi ja puhdistettavaksi. Kun saamme grillin, huollamme sen yleensä parin päivän aikana, tarvittaessa jopa samana päivänä. Kaikki huoltotoimenpiteet sisältävät myös laitteen pesun. Pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen asiakkaita palvelee huolloissa jälleenmyyjämme Wilhtom Espoossa.

Testaa grilli hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, jotta se toimii varmasti. Kun tuotteitamme käytetään ohjeiden mukaisesti, huolletaan säännöllisesti ja säilytetään asianmukaisesti, ne kestävät vuosikymmeniä.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotteiden palauttaminen kuluttaja-asiakkailla


Tilauksilla on 14 vuorokauden peruutusoikeus. Peruuttaessasi tilauksen, lähetä osoitteeseen info@teuvan.com tieto peruutuksesta. Lisää viestiin nimesi, peruutettavan tilauksen numero, yhteystietosi (nimi, puhelin, sähköposti ja osoite), pankkiyhteystiedot hyvitystä varten ja palautuksen syy. Voit myös käyttää palautuslomaketta, joka löytyy verkkosivustomme yhteystiedot sivun alalaidasta. Lähetä täytetty lomake sähköpostiin info@teuvan.com.

Hyvitämme peruutetun tilauksen summan palautuskuluilla vähennettynä, 5 päivän sisällä siitä, kun tuotteet ovat saapuneet takaisin tehtaallemme.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja pakattuna vastaavan tasoisesti, kun se oli toimitettaessa. Tuotteiden fyysinen palauttaminen toimittajalle tulee tehdä vastaavalla toimitustavalla kuin alkuperäinen tilaus on toimitettu. 

1) Mikäli alkuperäinen tilaus on toimitettu DB Schenkerin noutopisteeseen, palauta tuote noutopisteeseen ohjeiden mukaisesti pakattuna. Ilmoita noutopisteessä Teuvan Keitintehtaan asiakasnumero 468230 ja palautusnumero 468231.

2) Mikäli tilaus on toimitettu kotiovelle (DB Schenker), ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 020 785 1600. Järjestämme noudon tuotteelle sopimuksemme mukaisesti.

3) Mikäli tilaus on toimitettu kotiovelle (Kaukokiidolla), ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 020 785 1600. Järjestämme noudon tuotteelle sopimuksemme mukaisesti.

4) Postipaketin palauttaminen Helposti-koodilla: Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

5) Postipaketin palauttaminen ilman Helposti-koodia. Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta. Kiinnitä lähetyksen päälle meiltä saamasi Asiakaspalautus-osoitekortti tai kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 639060 ja vie lähetys postiin.

6) Kirjepostin palauttaminen postin kirjelaatikkoon: Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 639060 ja palautusosoitteemme:

Teuvan Keitintehdas Oy
ASIAKASPALAUTUS
Keitintehtaantie 29
64700 TEUVA

Lisätietoja palautuksesta voit tiedustella sähköpostilla osoitteesta info@teuvan.com tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 785 1600.


Ota yhteyttä, kun tarvitset asiantuntevaa neuvontaa huolto- ja varaosiin liittyen:

Huollot ja varaosat
Jari-Pekka Kivistö
puh. 040 191 9912