HUOLTO

 

Teuva-nestekaasugrillin huolto

Jos grillisi ei toimi, kuten sen pitäisi, kannattaa ensin katsoa usein kysytyt kysymykset. Samalta sivulta löydät myös grillin käyttöohjeet. Varaosat voit tilata verkkokaupastamme.

Jos et kuitenkaan löydä ongelmaan ratkaisua, lähetä sähköposti osoitteeseen info@teuvan.com tai soita asiakaspalveluumme numeroon 020 785 1600. Paikannamme ongelman nopeasti yhdessä. Useimmiten pystyt itse tekemään laitteelle tarvittavan huollon.

Grillin voi lähettää myös meille huollettavaksi ja puhdistettavaksi. Kun saamme grillin, huollamme sen yleensä viikon aikana, tarvittaessa nopeamminkin. Kaikki huoltotoimenpiteet sisältävät myös laitteen pesun. Pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen asiakkaita palvelee huolloissa jälleenmyyjämme Wilhtom Espoossa.

Testaa grilli aina hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, jotta se toimii moitteettomasti. Kun tuotteitamme käytetään ohjeiden mukaisesti, huolletaan säännöllisesti ja säilytetään asianmukaisesti, ne kestävät jopa vuosikymmeniä !

Kenttäkeittimien huolto

Lähetä meille sähköpostia tai soita asiakaspalveluumme, niin voimme sopia kenttäkeittimesi huollosta.

Yleisin kysymys kenttäkeittimien huoltoon liittyen on haudeneste – mistä sitä saa ostaa ja mitä se maksaa. Haudenesteen voit tilata verkkokaupastamme, jossa myymme sitä 5 litran kanistereissa.

Haudeneste soveltuu kaikkiin valmistamiimme kenttäkeitinmalleihin M29, FC30, FC75, M85, M96 ja M13. M29-kenttäkeittimissä on käytetty aikoinaan väliaineena värttinäöljyä. Värttinäöljyn voi korvata haudenesteellä huolellisen värttinäöljyn poiston ja puhdistuksen jälkeen.