02.07.2020

KORONAKEVÄÄSTÄ MAKOISIIN LÖYLYIHIN JA KESÄLOMILLE!

Kevät oKiuas pakettin ollut koronaepidemian vuoksi varsin poikkeuksellista aikaa. Monet yritykset, lomautetut ja sairastuneet ovat kärsineet. Toisaalta monelle ihmiselle kevät on ollut tervetullutta rauhoittumisen ja itsensä huoltamisen aikaa. Monien ihmisten, kuten oma arkeni ennen koronakevättä on ollut todella tiivistä, kiireistä ja ohjelmoitua.

Vaikka kotityöt koronaepidemian vuoksi ovatkin hieman lisääntyneet, muut menot ovat roimasti vähentyneet. On ollut oikein mukavaa, että työpäivien jälkeen on ehtinyt hieman levähtää, eikä ole heti tarvinnut kiirehtiä vauhdilla aikataulutettuihin aktiviteetteihin.

Kevään aikana yrityksemme ammattilaisille suunnattujen ruuanvalmistuslaitteiden myynti on laskenut, mutta vastaavasti saunatuotteiden myynti on kasvanut. Eräs asiakkaamme tokaisi: ”Kun tässä ei voi Espanjaan lähteä, niin remontoidaan sitten pihasauna.” Koska kotona on kevään aikana vietetty enemmän aikaa, kotona viihtymiseen ja kodosta nauttimiseen on satsattu.

Kuvasimme hiljattain kesämiehemme Eetun kanssa pientä esittelyvideota saunatuotteistamme. Kävimme laittamassa tulet vanhempieni pihasaunan kiukaaseen ja kuvasimme löylyjä. Oli todella rentouttavaa seurata puukiukaan liekkien loimua kiukaan lasioven läpi ja nauttia sitten makoisista löylyistä.

Mikäpä sen parempaa onkaan, kuin voi pysähtyä rentouttavaan ja kiireettömään löylyhetkeen omassa saunassa. Muistetaan epidemian hellittämisen jälkeenkin pysähtyä välillä kiireettömiin löylyhetkiin.

Teuvan Keitintehtaan puukiukaat ovat suunniteltu tuottamaan hyvät löylyt. Ne ovat täysin kotimaisia ja laadukkaista materiaaleista valmistettu. Yritys on aloittanut kiuasvalmistuksen jo 1950-luvulla. Saunapatojen juuret juontavat 1920-luvulle, kun keittimien valmistus maatiloille on aloitettu.

Muistakaa käydä tutustumassa saunatuotteisiimme osoitteessa: https://www.teuvan.com/saunatuotteet/ ja katsokaa viimeisestä facebook-päivityksestämme uusin saunavideomme.

Suuri osa henkilökunnastamme suuntaa lähipäivinä kesälomille! Myös asiakaspalvelumme on suljettu 20.-31.7. välisen ajan. Tahdomme toivottaa teille mukavaa ja rentouttavaa kesää!

 quality merkki 5x35 600dpi

Terveisin

Juha ja Keitintehtaan muu henkilökunta!

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle