Saunatuotteet

Katso tästä - Parra-kiukaat

Katso tästä - Parra-kiuaspaketit

Katso tästä - Parra-saunapadat

Katso tästä - Parra-savupiiput- ja hormit

Parra-saunatuotteet on kehitetty kestävyyttä, käytännöllisyyttä ja kauneutta silmällä pitäen. Tuotteemme ovat ajattomia ja tyylikkäitä niin käyttöominaisuuksiltaan kuin muotoilultaankin.

Saunatuotteemme kestävät vuosikymmeniä, sillä ne valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja muista aikaa kestävistä materiaaleista. Teemme yhteistyötä Suomen Puolustusvoimien kanssa, ja se näkyy myös saunatuotteissamme. Esimerkiksi Parra-padan tulipesä on samanlainen kuin kenttäkeittiöissämme.

Parra-saunatuotteet ovat ekologinen vaihtoehto. Kehitämme jatkuvasti tuotteidemme hyötysuhdetta, mikä näkyy myös vähäpäästöisten kiukaiden suunnittelussa. Tuotteemme täyttävät kaikki lainsäädännön ja normien vaatimukset nyt ja tulevaisuudessa.

Parra-padat ja kiukaat lämpiävät pienellä puumäärällä. Valikoimistamme löytyy myös vedenlämmitin eli kiukaan piippuun laitettava vesisäiliö. Vesisäiliö lämpenee kiukaan lämmityksessä syntyvien savukaasujen avulla, jotka muuten menisivät taivaan tuuliin.

Parra-saunatuotteet ovat kotimaisia avainlipputuotteita. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa 100 %:sti.

Sivun alaosassa on joitakin esimerkkejä suosituista tuotteistamme. Tutustu kaikkiin saunatuotteisiimme yläpalkin kohdasta verkkokauppa tai suoraan tuoteryhmittäin alla olevan taulukon linkeistä:

Tutustu tuoteryhmiin:
Parra-kiukaat
Parra-kiuaspaketit
Parra-saunapadat
Parra-savupiiput ja -hormit
Lisävarusteet
Varaosat