Företaget

Var vi än befinner oss behöver vi alla äta och dricka: i köld mitt ute i ödemarken, i 30 graders hetta på sommarfestival eller i nödläge på ett krisområde. Det kan finnas tusentals människor omkring oss, som hungriga och törstiga väntar på näring. Då måste matlagningsanordningarna fungera oklanderligt under långa tider och maten och vattnet måste hettas upp snabbt.

Matlagningsanordningarna från Teuvan Keitintehdas betjänar stora folkmassor effektivt. De flyttbara och lätthanterliga anordningarna gör att maten kan tillredas på den plats där människorna befinner sig. Våra produkter har planerats för att hålla i flera decennier.

Vår produktutveckling sker alltid i samarbete med våra kunder, vare sig det gäller en matlagningsanordning, en kokare eller en bastuugn. Genom att kombinera kundernas behov och vår tekniska know-how tar vi fram produkter med förstklassiga bruksegenskaper. Vi gör produktutveckling också i samarbete med Försvarsmakten i Finland, vars kravnivå återspeglas i hela vår verksamhet.

Under vår närmare hundra år långa historia har vi blivit mästare på att behandla aluminium och rostfritt stål. Våra produkter tillverkas i Finland och är i hög grad av inhemskt ursprung. Vi vågar påstå att så gott som varje finländare någon gång ätit mat som lagats med matlangningsanordningar från Teuvan Keitintehdas. Våra matlagningsanordningar används på varierande platser, allt från festivaler, byafester, armén, bastur till fähus och mjölkrum.

 

VÄLJ TEUVAN KEITINTEHDAS, DÅ DU VILL LAGA MAT ENKELT VAR SOM HELST.

Teuvan Keitintehdas – Easy cooking anywhere/ / Lätt matlagning var som helst

  • FAMILJEFÖRETAG SOM GRUNDATS 1925
  • FINNS I ÖSTERMARK I SÖDRA ÖSTERBOTTEN
  • OMSÄTTNING 2 MILJ. €
  • FÖRSVARSMAKTEN I FINLAND ÄR VÅR ÄLDSTA KUND
  • ALLA VÅRA PRODUKTER ÄR FABRIKENS LEDANDE FLAGGSKEPP I VÅRT LAND
  • VI HAR ETT ISO 9001-CERTIFIKAT