Kenttäkeittiöt

Teuvan Keitintehtaan kenttäkeittiöt on suunniteltu palvelemaan isoja ihmisjoukkoja vaativissakin olosuhteissa. Laitteiden liikuteltavuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta ruoka voidaan valmistaa siellä, missä ihmiset ovat. Laitteemme ovat kevyitä ja niitä voi hinata minkä tahansa nelipyöräisen kulkuneuvon perässä. Keittäminen on mahdollista jopa hinaamisen aikana.

Kenttäkeittiöllä ruoanvalmistus sujuu nopeasti ja edullisesti. Keittiöllä voi valmistaa 30 annosta ja isoimmalla 450 annosta.  Isoimmassa keittiössä on yksi 150 litran haudekattila ja kaksi 60 litran kattilaa. Pienimmässä on 30 litran haudekattila. Ruoan valmistamiseen tarvitaan vain yksi henkilö.

Kenttäkeittiöt toimivat lämmönsiirtojärjestelmällä, eli keittiössä kiertää lämmönsiirtoneste. Se tarkoittaa sitä, että liekistä syntyvä lämpö ei kohdistu vain yhteen pisteeseen, vaan jakautuu tasaisesti koko kattilan pohjaan ja reunoihin, eikä ruoka pala pohjaan.

Laitteet on suunniteltu siten, että ne on helppo puhdistaa ja ne pysyvät hygieenisinä vaativista olosuhteista huolimatta. Haudekattilan saa kipattua ja pestyä, eikä keittimessä ole likaa kerääviä pintoja tai koloja. Kenttäkeittiöt ovat myös energiataloudellisia, sillä ne lämmitetään puulla tai muulla polttoaineella asiakkaan toivomuksen mukaan. Polttoainekulutus on alhainen.

Kenttäkeittiömme on tehty kestämään. Niiden laadusta kertoo se, että Suomen puolustusvoimat on ollut suurin asiakkaamme 1920-luvulta lähtien.

Kenttäkeittiömme ovat kotimaisia avainlipputuotteita. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa 100 %:sti.

Tutustu kaikkiin kenttäkeittiöihimme sivumme verkkokaupassa ja hanki itsellesi sopivat tuotteet!