31.03.2021

Teuvan Nestekaasugrillin huolto nyt -20%

Teuvan Nestekaasugrillin huolto nyt -20%
Lähetä Teuva-nestekaasugrillisi meille huoltoon. Käymme grillisi läpikotaisin läpi ja vaihdamme tarvittavat osat. Saat huollosta ja varaosista alennuksen, mikäli toimitat grillisi toukokuun loppuun mennessä meille.

Koska viimeksi urheiluseurasi, yhdistyksesi tai yrityksesi makkaragrilli on puhdistettu ja huollettu? Niinpä, siitä taitaa olla jo aikaa.

Ei hätää, huollamme grillin puolestasi!

Monelle grillin puhdistaminen on pakollinen paha, mutta Teuvan Keitintehtaan Lasse suorastaan nauttii grillien puhdistamisesta. Lähetä Teuvan Nestekaasugrilli huoltoon Lasselle 1.4–31.5.2021 välisenä aikana, niin saat puhdistuksesta ja huollosta 20 %:n alennuksen. Myös varaosat huollon yhteydessä 10 %:n alennuksessa.

Grillin huoltaminen tuo selvää säästöä, sillä se pidentää grillin käyttöikää, lisää makkaratarjoilun hygieenisyyttä ja parantaa käyttömukavuutta. Grillin säännöllisellä huoltamisella yhdistyksesi pärjää jopa 30 vuotta samalla grillillä. Huollon jälkeen grilli toimii kuin uusi ja se on myös puhdistettu niin hyvin kuin mahdollista.

Nyt on oikea aika varmistaa, että grillisi palvelee myös tulevina vuosina!

Grillin huolto sisältää:

 • Osien kunnon ja toiminnan tarkastaminen (runko, ritilät, kaasuletku, matalapainesäädin, polttimet, sytytin, liekinvarmistimen anturi, pilottipoltin ja eurosäädin)
 • Grillikaukalon ja ritilöiden pesu
 • Vioittuneiden osien vaihtotyö
 • Huollossa vaihdetaan aina yli 5 vuotta vanha kaasuletku ja yli 10 vuotta vanha matalapainesäädin
 • toimintakoe huollon jälkeen.

Toimi näin:

Ota yhteyttä sähköpostilla info@teuvan.com tai soita 020 785 1600

 1. Annamme sinulle hinta-arvion grillin huollosta, varaosista ja rahtikuluista. Tavallisesti huolto maksaa 200–400 € (sis. alv. 24%), josta annamme nyt alennuksen 20 %. Arvioimme myös varaosien hinnan, josta annamme 10 %:n alennuksen.
 2. Otamme ylös asiakastiedot ja annamme ohjeet toimitukseen. Pakkaa grilli
  1. Jätä grillin jalat sekä mahdollinen tuuli- ja hygieniasuoja itsellesi, pakkaa matkaan vain pelkkä grilli grillausritilöiden kanssa.
  2. Laita mukaan myös paperille merkittynä omat yhteystietosi (Nimi ja puhelinnumero) sekä grillin palautusosoite. 
  3. Merkitse grillin päälle toimitusosoitteeksi seuraavat tiedot:
      Teuvan Keitintehdas Oy
      Merkki: Grillin keväthuolto 2021
      Keitintehtaantie 29
      64700 TEUVA
 3. Järjestämme noudon
 4. Huollamme grillin
 5. Palautamme grillin.

Tavallisesti asiakas saa huolletun grillin takaisin 3–5 päivässä.

Kuka Lasse?

Lasse Aho on työskennellyt Teuvan Keitintehtaalla lähes 20 vuotta ja huoltanut grillejä pian 10 vuotta. Hänen käsistään on lähtenyt maailmalle satoja puhdistettuja grillejä. Lasse vakuuttaa, että mikään grilli ei ole ollut hänelle toivoton tapaus:

”Onhan sitä kaikenlaista vuosien varrella nähty, mutta jokaisesta on tullut toimiva peli. Kyllä ne ovat niin eri näköisiä täältä lähtiessä kuin tänne tullessa. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä lopputulokseen, ja minä myös!”

Lisätietoja:

Kampanja-aika on 1.4–31.5.2021. Kampanja koskee vain Teuvan Keitintehtaan valmistamia nestekaasugrillejä. Annamme 20 %:n alennuksen grillin huollosta ja –10 %:n alennuksen varaosista. Huollon hinta sisältää alv:n 24 %. Rahtikulut eivät sisälly hintaan.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle