Teuvan Keitintehdas Oy on yli 90 vuoden ajan ollut päätuotteidensa tuotekehityksen pioneeri. Tuoteryhmiämme ovat monipuoliset siirrettävät ruoanvalmistuslaitteet, merkittävimpinä kenttäkeittiöt ja -keittimet. Suomen puolustusvoimat on ollut yrityksen merkittävä asiakas jo 20-luvulta alkaen ja yhteistyömme jatkuu. Liikevaihtomme on noin 2,5 miljoonaa euroa.

Toiminnan kasvaessa haemme nyt aktiivista ja ammattitaitoista

SÄRMÄÄJÄÄ

Haluatko kuulua 20 rautaisen ammattilaisen joukkoon takaamaan asiakkaille laadukkaat toimitukset? Nyt sinulla on mahdollisuus, sillä etsimme tiimiimme särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimällämme henkilöllä on alan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta särmäyksestä. Työtehtäviin kuuluu särmäyspuristimien ohjelmointi ja käyttö sekä levynleikkaukseen ja -muokkaukseen liittyvät erilaiset työtehtävät.

Odotamme sinulta työpiirustusten lukutaitoa ja ohutlevymateriaalien tuntemusta. Työntekijänä olet huolellinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Kokemus auttaa, mutta ennen kaikkea olet innokas oppimaan ja kehittymään. Tärkeintä on oikeanlainen asenne työtä kohtaan. Arvostat työkavereitasi ja laadukasta työnjälkeä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten työtehtävien parissa, missä sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja työtäsi. Yhtenä osavalmistustiimin jäsenenä pääset osallistumaan tuotannon ja tuotteiden kehittämiseen. Käytössä olevat koneet ja työkalut ovat tarkoituksenmukaisia ja hyväkuntoisia. Työympäristö on siisti ja hyvin valaistu. Palkkaus määräytyy Teknologiateollisuuden TES:n ja osaamisesi mukaan.

Lisätietoja työtehtävistä antaa tuotantopäällikkö Jari-Pekka Kivistö, puh 040 191 9912, ti 28.8.2018 klo 14-16 ja to 30.8.2018 klo 8-10. Lähetä hakemuksesi su 9.9.2018 mennessä sähköpostitse jpk@teuvan.com

 

Teuvan Keitintehdas Oy