DEFENCE

Teuvan helppokäyttöiset Defence-kenttämuonitusjärjestelmät on kehitetty nopeaan toimintaan kaikkiin olosuhteisiin. Tarjoamme kalustoa kevyistä siirrettävistä malleista kokonaisiin keittiöjärjestelmiin niin pienille joukoille kuin isoille varusmiesmiesryhmille. Defence-kenttäkeittiöt erottuvat kilpailijoistaan erityisesti energiatehokkuutensa, laatunsa ja helppokäyttöisyytensa ansiosta. Lue alta lisää.

TUOTTEEMME

HELPPOKÄYTTÖISYYS

Teuvan Defence -muonitusjärjestelmät on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Niiden käyttö on helposti opeteltavissa eikä se vaadi minkäänlaista teknistä taustaa. Tuotteiden käytettävyyttä ja ergonomisuutta on tutkittu paljon, ja sen ansiosta tuotteitamme on helppo käyttää. Niiden avulla voidaan minimoida muonitushenkilöstön tarve.

LUOTETTAVUUS JA KUSTANNUSTEHOKKUUS

Huipputason tietämys ja pitkäaikainen kokemus tuotteiden valmistuksessa takaavat niiden luotettavuuden. Tuotteiden elinkaarikustannukset on minimoitu käyttämällä standardikomponentteja ja näin varmistamme myös hyvän varaosien saatavuuden.

LIIKUTELTAVUUS

Takaamme vaivattoman liikuteltavuuden kaikille tuotteillemme. Esimerkiksi kenttäkeittiö FK2000 on hinattavissa kaikilla ajoneuvoilla ja keittiö on varusteltavissa siten että keittäminen on mahdollista myös liikkuessa. Kenttäkeittiöt voivat käyttää useita erilaisia polttoaineita.

ENERGIATEHOKKUUS JA EKOLOGISUUS

Olemme kiinnittäneet eritystä huomiota tuotteidemme energiatehokkuuteen kaikkia polttoaineita käytettäessä. Tämän ansiosta keittiöiden suorituskyky ja polttoainetaloudellisuus ovat huippuluokkaa. Kaikissa kenttäkeittiöissämme voidaan käyttää polttoaineena myös kotimaista puuta.

Teuvan Keitintehdas Oy